Napról napra nagyobb az ételérzékenyek tábora. Sajnos ezt valószínű az ipari étkeztetésnek is köszönhetjük. Viszont ez a tábor már komoly vásárló erővel bír. Erre pedig a gyártók odafigyelnek. Azok is akik gluténmentesen is csak ez a minőséget képviselik. Adalékok adalékok hátán, tele gyors silány minőségű összetevővel. Mindez most olcsónak álcázva, de hosszútávon meglesz az ára. Különböző saját márkás köntösbe bújtatva, ontják a saját recepteket. Aztán csodálkozunk, hogy ma még csak gluténérzékeny valaki, aztán szépen sorban jönnek a többi problémák. Fiatalok tömkelege máról holnapra IR-es (inzulin rezisztens) és hipp-hopp diabéteszes lesz. Egyre gyakoribbak a babavárási és hormon problémák. Figyelj oda, hogy mit eszel és főleg, hogy mit etetsz a gyerekeddel! Ne hagyd magad megvezetni csak azért mert most olcsóbb egy gyengébb minőségű alapanyag. Ne legyen az elfogadható magyarázat, hogy azt legalább megeszi a gyerek, mert hasonlít a régi búzás kenyérre.

Ebben szeretnénk segítséget nyújtani, hogy tisztán láss. Van jó- és kevésbé jó út. Nem mindegy melyikre lépsz, már az elején.